Looking for champions? De Smart ice technologie is baanbrekend en uniek in de wereld. Een groeiversneller met ongekende mogelijkheden.

Bavaria - Radler ijs lemon

Voor bierbrouwer Bavaria heeft Smart ice een Radler ijsje ontwikkeld. De heerlijke tintelfrisse Bavaria Radler op een stokje. IJskoud de lekkerste, heerlijk verfrissend op een hete zomerdag. Een unieke ervaring. Het Bavaria Radler ijs is in de zomer van 2017 bij vele Nederlandse supermarkten verkrijgbaar, waaronder Albert Heijn.

Kijk op de website van Bavaria voor meer informatie.

SAPP - Verse vruchtensappen

Smart ice brengt onder het merk Sapp vruchtensappen op de markt. Deze sappen staan bij Jumbo Supermarkten in het diepvriesschap, naast het diepvriesfruit. Sapp is een premium product. Het combineert uitmuntende versheid met lange houdbaarheid, iets dat zonder de Smart ice technologie onmogelijk is. Sapp is 100% natuurlijk en biedt gemak. Vers zonder pers, geen plakkerige handen meer, nooit meer de citruspers schoonmaken en altijd in huis.

Gewone vruchtensappen kunnen worden ingevroren, alleen vriezen moleculen kapot en vitaminen kristalliseren uit het ijs. Bij ontdooien worden vlokken gevormd en de smaak gaat verloren. Sapp is anders. De Smart ice technologie maakt dat grote moleculen volledig in tact blijven en dat het sap niet gaat scheiden. Wel zo lekker. Deze technologie maakt het ook mogelijk om verse sappen te exporteren omdat het aftakelproces wordt gepauzeerd.

Frozzies - groenten en fruit ijs

Onder het label Frozzies levert Smart ice groenten en fruit ijsjes aan Albert Heijn. Frozzies bevatten vitaminen en mineralen en geen toegevoegde suikers. Hierdoor bevat één ijsje slechts 24 tot 28 kCal. Wederom een revolutie in de diepvries. Niet langer kiezen tussen verantwoord en lekker. Een Frozzie is een ijsje dat altijd mag.

Bekijk ook de website van Frozzies.

Sgropin - Scroppino originale

Smart ice heeft een premium scroppino ontwikkeld en brengt dit onder de merknaam Sgropin op de markt. Scroppino is een traditionele Italiaanse ijscocktail die in de betere horeca op de menukaart staat. Sgropin is gebaseerd op het originele Venetiaanse recept, maar verbeterd met behulp van de Smart ice technologie.

De technologie zorgt er voor dat alle moleculen aan elkaar binden en dezelfde vrieseigenschappen krijgen. Hierdoor kan Smart ice als enige alcohol bevriezen bij -18 graden Celsius in plaats van -112 graden Celsius. Daarnaast vriezen we koolzuurgas in het product in. Ook dat is uniek en het resultaat is verbluffend.

Ice-o-tonic - Sportdrank

Ice-o-tonic is een high tech sportdrank die het lichaam van binnenuit koelt en vitaminen en mineralen aanvult. Dit leidt tot betere sportprestaties. En het is nog lekker en verfrissend ook! Ice-o-tonic is 100% natural, bevat uitsluitend goede suikers (glucose en dextrose) en stevia als smaakversterker. Een must voor iedere sporter die zichzelf serieus neemt.

Kijk op de website van Ice-o-tonic voor meer informatie.

Gefilterd kraanwater- met smaakje

Het gefilterde kraanwater is speciaal voor Marqt Supermarkten ontwikkeld. Het Nederlandse kraanwater is al van uitstekende kwaliteit maar met behulp van geavanceerde EWO-filtering wordt het water nog verder gezuiverd en onthard. Het water is verkrijgbaar in de varianten: plat, bruisend en bruisend met een smaakje. De smaak wordt op basis van natuurlijke aroma's uit de vruchten zelf toegevoegd. Kraanwater wordt in Nederland gebotteld en dat is wel zo duurzaam.

Ook de groei van uw business versnellen?

Onze innovatieve technologie levert u duurzaam concurrentievoordeel.
Of wel groei, rocket powered by Smart ice!

Neem contact met ons op
Nederlands