Get in touch
with the coolest company

Marcel Heidbuurt

CEO & Founder


Marcel is de CEO en founder van Smart Ice. Een visionair met een achtergrond in de polymeer chemie. Hij is het brein achter onze unieke technologie en is verantwoordelijk voor de strategie binnen Smart-ice

Stefan Offringa

Managing Director


Stefan is de Managing Director. Een deal maker met een financiële en technisch bedrijfskundige achtergrond. Stefan is verantwoordelijk voor business development en partnerships.

Romeo Geerlings

Financial Director


Romeo is de Financial Director. Een allround financial die er voor zorgt dat onze balans in balans is en blijft, valideert en analyseert de kwantitatieve en financiële gegevens van de organisatie.

Sander Jan Smit

Commercieel Strateeg


Sander Jan Smit is bedrijfseconoom en is verantwoordelijk voor de commercie binnen Smart Ice tevens heeft Sander Jan een ondersteunde rol in de marketing.

Iwan Heidbuurt

Financieel Controller


Iwan is betrokken bij het ondersteunen van de financiële directie, ontwerpt en beheert management informatiesystemen, administratieve systemen, werkwijzen en procedures.

Ronald Vastenhouw

Research & Development


Ronald houdt zich bezig met ondersteuning van onze research & development afdeling en is verantwoordelijk voor de testproducties binnen Smart Ice

Contactgegevens

Smart Ice Enterprise B.V.

W: www.smart-ice.eu
E: [email protected]
T: +31 (0)20 737 08 89
Bezoekadres

Domineeslaan 57B
1161 BW Zwanenburg
Smart Ice Trading B.V.

BTW nr: NL8545.08.363 B01
KvK nr: 618 33 444
Postadres

Postbus 116
1160 AC Zwanenburg

Neem contact op!

Smart ice komt graag in contact met mensen die onze technologie en oplossingen interessant vinden en mogelijkheden tot samenwerking zien. Dus, ziet u aanknopingspunten? Neem dan vooral contact op!

De nieuwe ijstijd begint in Zwanenburg

 
Nederlands